Åtgärda anslutningsproblem om ingenting händer när du ansluter till Norton Secure VPN på Android-enhet

Detta problem kan inträffa om tunneldrivrutinen som krävs för anslutning till en VPN-tjänst inte hittas på din Android-enhet. Tunneldrivrutinen fångar all internettrafik från enheten, krypterar den och skickar den till VPN-programmet som sedan skickar den till VPN-gatewayen. Utan tunneldrivrutinen kan Norton Secure VPN inte etablera en VPN-anslutning.

Detta problem har rapporterats för vissa enhetstillverkare som Prestigio, M2M och några tidiga modeller av Samsung Galaxy S II.

Tyvärr är dessa drivrutiner en del av Android-operativsystemet och endast enhetens tillverkare kan skapa eller lägga till dem.

Om du har en annan Android-enhet som stöds kan du använda Norton Secure VPN-licensen på den. Om du vill överföra licensen ska du först avinstallera Norton Secure VPN från den aktuella enheten och sedan installera den på den andra enheten.

Kontakta oss om du vill ha en återbetalning för ditt inköp.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117552161_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 12/11/2018