Åtgärda problem med att Google- eller YouTube-sidor visas på olika språk när jag är ansluten till Norton Secure VPN

När du har anslutit till VPN, maskerar Norton Secure VPN din IP-adress och annan information som Google använder för att avgöra språkinställningarna. Googles system försöker att använda informationen om Norton Secure VPN-nätverket för att fastställa ditt valda språk.

Norton-användare finns över hela världen, så det blir svårt för Google att exakt avgöra vilket språk du föredrar utifrån VPN-informationen när du använder tjänster som Norton Secure VPN. Därför visas ibland Google- och YouTube-sidor på ett annat språk än det du har valt.

Under tiden, om du upplever detta problem, kan du gå till Google.com utan språkomdirigering på:

http://google.com/ncr

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117552099
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019