Åtgärda problem med att Google- eller YouTube-sidor visas på olika språk när jag är ansluten till Norton Secure VPN

När du har anslutit till VPN, maskerar Norton Secure VPN din IP-adress och annan information som Google använder för att avgöra språkinställningarna. Googles system försöker att använda informationen om Norton Secure VPN-nätverket för att fastställa ditt valda språk.

För närvarande stöder vår infrastruktur endast Ipv4. Vi arbetar dock för att lägga till stöd för IPv6. Under tiden rekommenderar vi att du inaktiverar IPv6 på enheten. För mer information kan du läsa: Inaktivera internetprotokoll version 6 (IPv6) på enheten.

Det finns Norton-användare i hela världen, så det blir svårt för Google att exakt avgöra vilket språk du föredrar utifrån VPN-informationen när du använder tjänster som Norton Secure VPN. Därför visas ibland Google- och YouTube-sidor på ett annat språk än det du har valt.

Under tiden, om du upplever detta problem, kan du gå till Google.com utan språkomdirigering på:

http://google.com/ncr

NortonLifeLock tillhandahåller dessa länkar enbart som en service. Förekomsten av sådana länkar betyder inte att NortonLifeLock godkänner, rekommenderar eller tar något som helst ansvar för innehållet på webbplatserna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117552099
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/04/2021