Funktioner i Norton Secure VPN

Norton Secure VPN krypterar din internetanslutning i offentliga surfzoner för att skydda privata data, som dina lösenord, när du använder din PC-, Mac-dator eller mobila enhet.

Med Norton Secure VPN kan du göra alla offentliga surfzoner till ett säkert virtuellt privat nätverk för att skydda dina privata data och göra din geografiska plats ospårbart.

Här följer nyckelfunktioner och förmåner med att använda Norton Secure VPN:

Huvudfunktioner och fördelar

• Skyddar data du skickar och tar emot när du använder offentlig Wi-Fi

• Kryptering i bankklass som skyddar dig när du använder offentliga Wi-Fi-surfzoner

• Skyddar ditt privatliv genom att låta dig surfa anonymt på webben

• Ger dig åtkomst till dina favoritappar och ditt favoritinnehåll på samma sätt som hemma - var du än befinner dig

• Krypterar dina data i ett virtuellt privat nätverk utan loggar som varken spårar eller sparar dina aktiviteter

• Med 60 dagars återköpsgaranti*

• Du får kundsupport i världsklass från Norton, en ledare inom internetsäkerhet

* Information om returer/återbetalning finns i Norton-returregler.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117552006_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem:  Windows, Mac, Android, iOS
Senast ändrat: 15/03/2019