Ändra din geografiska plats i Norton Secure VPN

Norton Secure VPN väljer som standard automatiskt det optimala regionala datacentret utifrån din plats. Du kan manuellt ändra vald region i platsinställningarna.

Ändra region på Android eller iOS

1. Öppna Norton Secure VPN.

2. Tryck på ikonen för plats längst ner på skärmen.

3. På skärmen Regioner väljer du den geografiska regionen du önskar i listan.

Ändra region på Windows eller Mac med Norton Secure VPN-programmet

1. Öppna programmet Norton Secure VPN på datorn

2. Under VPN-region väljer du den geografiska regionen du önskar i listrutan.

Ändra region på Windows eller Mac med Norton

1. Starta Norton.

I fönstret Mitt Norton klickar du på rullgardinspilen bredvid Secure VPN och klickar på VPN-region.

2. I fönstret VPN-regioner väljer du den geografiska regionen du önskar i listan.

Video: Komma igång med Norton Secure VPN