Ladda ner och installera Norton Secure VPN

Du kan ladda ner och installera Norton Secure VPN på din Mac- eller Windows-dator från Norton-kontot. På en Android- eller iOS-enhet går du till Play Butik eller App Store för att ladda ner Norton Secure VPN-appen. Välj något av följande alternativ beroende på enhet:

Windows eller Mac

1. Gå till my.Norton.com och klicka på Logga in.

2. På sidan Mitt Norton, under Secure VPN, klickar du på Ladda ner.

3. Öppna den nedladdade filen och gör något av följande:

• Windows: Slutför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen

• Mac: Dra Norton Secure VPN-ikonen till mappen Program

4. Starta appen Norton Secure VPN.

För Mac måste du ange administratörslösenordet när du startar Norton Secure VPN.

5. Logga in på Norton Secure VPN med Norton-kontot.

6. I fönstret Mitt Norton, bredvid Secure VPN, klickar du på Aktivera.

7. I fönstret Secure VPN skjuter du reglaget vid VPN till .

Du kan även installera Norton Secure VPN-appen från Microsoft Store. Mer information finns i Installera Norton Secure VPN-appen från Microsoft Store

Android eller iOS

1. Gör något av följande:

• Android: Gå till Play Butik.

• iOS: Tryck på App Store-ikonen på startskärmen.

2. Skriv Norton Secure VPN i sökrutan och välj Norton Secure VPN-appen bland resultaten.

3. Gör något av följande:

• På Android trycker du först på Installera och sedan på Godkänn och ladda ner på programmets informationssida

• På iOS trycker du på HÄMTA och sedan på Installera

4. Om popupfönstret Norton Secure VPN vill lägga till VPN-konfigurationer visas så klickar du på Tillåt.

5. Öppna Norton Secure VPN-appen och tryck på Jag har redan en prenumeration.

I popup-fönstret Har du ett Norton-konto trycker du på Ja.

6. Ange inloggningsuppgifterna och logga in på ditt konto.

7. I Secure VPN-appen trycker du på Aktivera VPN för att aktivera Secure VPN.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117122884