Vanliga frågor om Norton Secure VPN

Allmänna WiFi-nätverk finns överallt: flygplatser, kaféer, köpcentra och hotell. Gratis surfzoner är så vanliga att alla ansluter till dem utan att tänka två gånger. Det är bekvämt, men också riskabelt att läsa e-postmeddelanden, kontrollera saldot på bankkontot eller utföra någon aktivitet som kräver inloggning när du använder ett offentligt Wi-Fi-nätverk. Norton Secure VPN finns här för att hjälpa dig.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117122849_norton_wifi_sv_se
Operativsystem: Windows, macOS, Android, iOS
Senast ändrat: 12/11/2018