Vanliga frågor: Norton Secure VPN

Norton Secure VPN är en säkerhetsapp som hjälper dig att skydda dig medan du surfar på webben. Det förhindrar att din onlineaktivitet spåras av tredjepartsspårare, inklusive internetleverantörer, eller webbplatserna du besöker, vilket ger dig privat internetåtkomst. Det hjälper också till att blockera annonsspårare genom att fånga upp cookies och ta bort identifierande information.

Relaterade lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117122849
Operativsystem: Windows, macos, Android, iOS
Senast ändrat: 14/05/2020