Fel: "Norton har slutat fungera"

Om Norton-produkten inte går att läsa in och Windows visar det här felmeddelandet, kan det bero på att datorn har ett videografikkort installerat som körs på en föråldrad drivrutin.

Uppdatera videografikkortets drivrutin

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

devmgmt.msc

3. Dubbelklicka på Bildskärmskort i fönstret Enhetshanteraren.

4. Högerklicka på HD-grafikkortet och välj Egenskaper.

5. Kontrollera på fliken Drivrutin om grafikkortets drivrutin är inaktuell eller aktuell.

Om drivrutinen är inaktuell måste du ladda ner och installera den senaste versionen av grafikkortets drivrutin.

6. Välj ditt grafikkorts tillverkare:

7. Starta om datorn och kontrollera att problemet är löst.

Friskrivning :

Symantec ansvarar inte för tillförlitligheten hos data, bedömningar, råd eller utsagor på webbplatser som tillhör tredje part. Symantec tillhandahåller enbart dessa länkar som en service. Förekomsten av sådana länkar betyder inte att Symantec godkänner, rekommenderar eller tar något som helst ansvar för innehållet på dessa webbplatser.