Konfigurera automatisk rensning med Norton Utilities Ultimate

Automatisk rensning körs tyst i bakgrunden utan att du behöver göra något och frigör utrymme på datorn genom att ta bort oönskade objekt, t.ex. trasiga genvägar och registerobjekt, skräp i systemet och webbläsardata.

Det finns ingen specifik tid för automatisk rensning. Norton Utilities Ultimate utför automatisk rensning när den upptäcker att datorn är inaktiv.

Aktivera automatisk rensning

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. På huvudmenyn klickar du på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar klickar du på Automatisk rensning.

4. Under Automatisk rensning klickar du på reglaget för att slå på det (grön).

5. Under Hur ofta ska vi rensa automatiskt väljer du en frekvens från listrutan.

6. Under Vad ska vi rensa under automatisk rensning väljer du de objekt som du vill rensa.

Du kan använda listrutan bredvid varje objekt för att välja ut exakt de objekt som ska ingå i den automatiska rensningen.

Om du är osäker kan du använda alternativet Återställ till rekommenderat för att välja standardinställningarna. De objekt som din Norton-produkt kontrollerar som standard är säkra att rensa utan att förlora viktiga data.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230417112809511
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/05/2024