Kom i gång med Norton Utilities Ultimate

Vid frekvent användning börjar datorns tillförlitlighet och prestanda att försämras. Du kanske märker av följande problem:

• Program som körs långsamt, kraschar eller fryser

• Brist på diskutrymme

• Popup-fönster från redundanta program (’bloatware’)

• Problem när du startar din dator

Norton Utilities Ultimate är ett optimeringsverktyg som hjälper dig att automatiskt optimera datorns processorkraft, minne och hårddisk. Det hjälper också till att korrigera vanliga problem och frigöra utrymme för att ge snabbare åtkomst till de program du vill ha, när du vill ha dem.

STEG 1

Ladda ner och installera

Om du köpte Norton Utilities Ultimate som ett tillägg till din befintliga Norton-prenumeration sker installationen automatiskt efter köpet. Om installationen inte genomfördes av någon anledning kan du ladda ner och installera Norton Utilities Ultimate från ditt Norton-konto. För instruktioner, se Ladda ner och installera Norton Utilities Ultimate.

STEG 2

Produktaktivering

Om du använder Norton Utilities Ultimate för första gången uppmanas du att aktivera produkten. Du måste först Aktivera Norton Utilities Ultimate.

STEG 3

Optimeringsuppgifter

Efter aktivering av produkten ska du utföra följande uppgifter:

Efter att du har utfört ovan optimeringsuppgifter kan du aktivera Automatisk rensning för att låta Norton Utilities Ultimate utföra rensningsuppgiften med jämna mellanrum i bakgrunden. Du kan alltid se en sammanfattning av aktiviteterna i fönstret Statistik.

Om Norton Utilities Ultimate stöter på ett fel av någon anledning kan du göra så här:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230417110153135