Lös problem med funktionen ”Problemlösning” i Norton Utilities Ultimate

Funktionen ”Problemlösning” söker efter en mängd olika problem som kan påverka din dators prestanda och säkerhet.

När en suboptimal inställning upptäcks ger Norton Utilities Ultimate dig rekommendationer som hjälper dig att lösa problemet.

Norton Utilities Ultimate kan upptäcka följande typer av problem under en sökning av typen ”Problemlösning”:

• Ovanliga systeminställningar: inställningskonfigurationer som kan påverka tillförlitligheten i datorns beteende.

• Hårddiskfel: korrupta filer på dina interna och externa hårddiskar.

• Diskfragmentering: datafragment som lagras separat på hårddisken.

Kör en sökning av typen ”Problemlösning”

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. På huvudmenyn klickar du på Problemlösning.

3. I fönstret Problemlösning klickar du på Skanna dator/Skanna om problem.

4. När sökningen är klar analyserar och åtgärdar du de objekt som visas i rött.

Ditt Windows-användarkonto måste ha administratörsbehörighet för att lösa en del av de problem som identifierats av Norton Utilities Ultimate. Kom ihåg att de ändringar som du gör gäller för alla som använder datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230417105953327
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/05/2024