Ångra de ändringar som nyligen gjorts av Norton Utilities Ultimate

Med Ångringscenter kan du återställa vissa ändringar som gjorts av Norton Utilities Ultimate. Du kan t.ex. ångra korrigerade trasiga registernycklar eller korrigerade genvägar från historiken. Norton Utilities Ultimate sparar en säkerhetskopia av ändringshistoriken som hjälper dig att återställa ändringarna i Ångringscenter.

Webbläsardata och skräpfiler i systemet som rensas bort kan inte återställas.

Ångra de senaste ändringarna

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. På huvudmenyn klickar du på Ångringscenter.

3. I fönstret Ångringscenter väljer du det datum då ändringen gjordes och navigerar till den åtgärd du vill återställa.

4. Bredvid den åtgärd du vill återställa klickar du på Ångra.

Den valda åtgärden är nu återställd.

Som standard har Norton Utilities Ultimate en säkerhetskopia av ändringshistoriken för den senaste månaden. Du kan ändra tidsperioden och välja vilka kategorier som du vill ska ingå i säkerhetskopian.

Anpassa inställningarna för säkerhetskopian i Ångringscenter

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. På huvudmenyn klickar du på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar navigerar du till Allmänt > Ångringscenter.

4. Välj de kategorier som du vill ska ingå i säkerhetskopian.

Dina alternativ är:

• Trasiga registerposter

• Trasiga genvägar

• Optimerade program

• Isolerade program

• Åtgärdade problem

5. Under Ta bort säkerhetskopior väljer du ett intervall i listrutan.

Dina alternativ är:

• Efter 1 vecka

• Efter 2 veckor

• Efter 1 månad

• Aldrig

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230405142738692
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/05/2024