Ladda ner och installera Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate är ett optimeringsverktyg som upptäcker onödiga objekt och prestandaproblem på din Windows-dator, optimerar diskutrymme och förbättrar hastigheten på din dator.

Om din Norton-prenumerationen omfattar Norton Utilities Ultimate följer du anvisningarna i den här artikeln för att ladda ner och installera Norton Utilities Ultimate.

Ladda ner och installera Norton Utilities Ultimate

1. Logga in på ditt konto.

2. Håll muspekaren över ditt namn längst upp till höger och klicka på Mina prenumerationer.

3. På sidan Min prenumeration under Norton Utilities Ultimate klickar du på Ladda ner.

4. I fönstret Kom igång klickar du på länken till licens- och serviceavtalet och läser avtalet.

5. Klicka på Godkänn och ladda ner och vänta tills nedladdningen är klar.

6. När nedladdningen är klar trycker du på tangenterna Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i din webbläsare.

7. Dubbelklicka på installationsfilen som du laddade ner.

8. Om fönstret Kontroll av användarkonto öppnas klickar du på Fortsätt.

9. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

Prenumerationen på Norton Utilities Ultimate aktiveras automatiskt när installationen är slutförd.

Om du upplever några installationsproblem:

• Se till att din Windows-dator uppfyller de lägsta systemkraven och att ditt operativsystem är uppdaterat. För att lära dig mer om systemkraven, se Systemkrav för att installera och konfigurera Norton-skydd.

• Kontrollera om den nedladdade installationsfilen är skadad. Om så är fallet rekommenderar vi att du tar bort den skadade installationsfilen, startar om datorn och försöker genomföra nedladdningen igen genom att följa instruktionerna ovan.

Video

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Kundtjänst och support.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230308160804639