Bjud in dina kollegor att installera Norton-säkerhetsprodukten

Norton Small Business gör det enklare för dig att installera Norton på flera enheter genom att skicka ett e-postmeddelande från Norton-kontot. När dina kollegor får e-post från dig behöver de bara klicka på nedladdningslänken i meddelandet för att ladda ned och installera Norton-tjänsten på sina enheter.

Du kan endast skicka inbjudningar till dina kollegor om du har flera tillgängliga installationer.

När dina kollegor har installerat Norton-tjänsten på sina enheter kan du övervaka och hantera dessa enheter från ditt Norton-konto.

Bjud in dina kollegor

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. På sidan Mitt Norton klicka/tryck på Ladda ner.

3. Klicka på Skicka en nedladdningslänk på sidan som visas.

4. På sidan Skydda ännu en enhet, gör något av följande:

• E-post : Skriv in e-postadressen i textrutan.

Du kan ange flera e-postadresser avgränsade med semikolon eller blanksteg.

• SMS : Välj ett land och skriv mobilnumret för att skicka nedladdningslänken som ett SMS-meddelande.

• Kopiera länk : Kopiera nedladdningslänken för att dela senare.

5. Klicka på Skicka-ikonen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v96382472
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 02/11/2018