Bjud in dina kollegor att installera Norton-säkerhetsprodukten

Om du är en Norton Small Business-kontoägare kan du skicka inbjudningar till dina kollegor om att installera Norton på deras enheter. När dina kollegor får e-postmeddelandet från dig, behöver de bara klicka på installationslänken i meddelandet för att ladda ner och installera Norton på sina enheter.

Inbjudan som du skickar är endast giltig i 14 dagar. Sedan upphör installationslänken att gälla och du måste skicka inbjudan på nytt.

När dina kollegor har installerat Norton, kan du övervaka och hantera deras enheter från ditt Norton-konto.

Innan du skickar en inbjudan ska du kontrollera att det finns tillräckligt många licensierade enheter för installationen. Du måste ha fler än en installation tillgänglig för att kunna skicka installationslänken till dina kollegor via e-post. Om det inte finns tillräckligt många licensierade enheter, kan du överföra licensen från oanvända enheter eller köpa ytterligare licensierade enheter för din prenumeration.

Bjud in dina kollegor

1. Logga in på ditt konto.

2. I fönstret Kom igång klickar du på Ladda ner Norton, klicka sedan på Skicka en nedladdningslänk.

3. På sidan Skydda ännu en enhet ska du göra något av följande:

• E-post: Skriv in e-postadressen i textrutan.

Du kan ange flera e-postadresser avgränsade med semikolon eller blanksteg.

• SMS: Välj ett land och skriv mobilnumret för att skicka nedladdningslänken som ett SMS-meddelande.

• Kopiera länk: Kopiera nedladdningslänken för att dela senare.

4. Klicka på Skicka.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v96382472