Vad du kan göra med en prenumeration på Norton Small Business

En prenumeration på Norton Small Business hjälper dig övervaka flera enheter och skydda dem mot säkerhetsrisker från en och samma plats med Norton-kontot. Om ditt företag har en prenumeration på Norton Small Business kan du bjuda in dina kollegor att installera Norton på sina enheter. Antalet enheter du kan installera Norton på beror på vilken licens du har köpt. Om du t.ex. köper ett medlemskap i Norton Small Business med licens för 10 användare kan du installera Norton på 10 enheter.

Enheten kan vara något av följande:

• Stationär dator

• Bärbar dator

• Surfplatta

• Smartphonemobil

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v96382345
Operativsystem:
Senast ändrat: 05/11/2018