Detta kan du göra med ditt Norton-konto

Du kan hantera alla dina Norton-tjänster och Norton-produktnycklar på ett och samma ställe. Du får en uppmaning av Norton om att skapa ett Norton-konto när du köper något från Norton Online Store eller aktiverar din prenumeration. Det enda du behöver göra är att ange din e-postadress och ett lösenord.

Du kan göra följande med Norton-kontot när det har aktiverats:

• Installera och aktivera de olika produkterna och funktionerna du har rätt till.

• Installerar Norton-säkerhetsprodukter på dina enheter.

• Konfigurera och hantera säkerhetskopia för moln, Password Manager, Föräldrakontroll.

• Konfigurera och hantera LifeLock-specifika funktioner.

• Förnya din Norton-prenumeration.

• Aktivera eller inaktivera Automatisk förnyelse.

• Överföra en licens till en ny enhet.

• Visa de Norton-tjänster som är installerade på en enhet.

• Visa enhetens säkerhetsstatus.

• Ta bort en enhet från Norton-kontot.

• Avinstallera en Norton-tjänst från en enhet.

• Köpa en ny produktnyckel.

• Aktivera tjänsten med en annan produktnyckel.

• Uppgradera dina Norton-produkter till den senaste versionen.

• Uppdatera din faktureringsinformation.

• Hantera din kontoinformation.

• Konfigurera e-postmeddelanden.

Funktionerna i listan varierar beroende på Norton-tjänst och enhet. Tillgängligheten för LifeLock-funktioner beror på prenumerationsplanen som du har köpt.

Om du har installerat Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på en Mac-enhet, måste du uppgradera till Norton Security for Mac.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370664
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 03/11/2018