Norton Safe Web Plus-apptilläg för Safari

Norton Safe Web Plus erbjuder både Norton Safe Web- och Norton Password Manager-funktioner i Safari-webbläsaren. Norton Safe Web är kompatibelt med Safari för att varna dig för potentiellt farliga webbplatser för att hjälpa till att skydda dig mot skadliga aktiviteter. Norton Password Manager hjälper dig att skydda alla dina onlinekonton. Det fungerar med Safari och tillhandahåller de verktyg du behöver för att skapa, lagra och hantera alla dina användarnamn, lösenord, kreditkortsinformation och annan känslig information online. Helt säkert i ditt eget krypterade, molnbaserade valv.

Norton Safe Web-funktioner
  • Hjälper till att skydda dig från att besöka farliga webbplatser med hjälp av Nortons teknik för riskanalys av webbplatser.

• Skydd mot nätfiske hjälper till att blockera webbplatser som låtsas vara legitima tjänster för att kunna stjäla dina data.

Funktioner i Norton Password Manager
  • Säkert valv: Skyddar inloggningar med mera i ditt privata onlinevalv. Du behöver inte längre komma ihåg flera användarnamn eller lösenord.

• Synkronisera dina data: Håll lösenord synkroniserade mellan dina datorer, mobila enheter och webbläsare.

• Lösenordsgenerator: Skapa nya svårknäckta lösenord med ett klick.

• Inställningar: Kontrollerar hur Safari-tillägget fungerar.

Operativsystem som stöds

• MacOS 10.13.6 eller senare

Ladda ner och installera Norton Safe Web Plus Safari-apptillägg från Norton för Mac

1. I Norton för Mac-produkten klickar du på Ladda ner i varningsmeddelandet.

2. I den nedladdade appen, klicka på Hämta och sedan Installera app.

3. Ange dina Apple ID-inloggningsuppgifter och följ anvisningarna på skärmen för att installera appen Norton Safe Web Plus.

Ladda ner och installera Norton Safe Web Plus Safari-apptillägg från Mac App Store

1. Starta Safari.

2. Från menyn Safari klickar du på Safari-tillägg.

3. I fönstret App Store, sök efter Norton Safe Web Plus.

4. I den nedladdade appen, klicka på Hämta och sedan Installera app.

5. Ange dina Apple ID-inloggningsuppgifter och följ anvisningarna på skärmen för att installera appen Norton Safe Web Plus.

Aktivera Norton Safe Web Plus-apptilläggen i Safari

När du har installerat appen Norton Safe Web Plus uppmanas du att aktivera tilläggen. För mer information om hur du aktiverar tilläggen, läs Aktivera Norton Safe Web Plus-apptillägg i Safari