Tvåfaktorsautentisering för Norton-konto

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Läs hur

Vad är tvåfaktorsautentisering?

Tvåfaktorsautentisering är en säkerhetsfunktion som ger dig ytterligare säkerhet genom att en andra autentiseringsnivå läggs till när du öppnar Norton-kontot. Om du väljer att använda den här funktionen, måste du ange lösenordet för ditt Norton-konto och en speciell verifieringskod när du loggar in på ditt Norton-konto. Den här koden är specifik för ditt Norton-konto och ändras varje gång du loggar in.

Funktionen för tvåfaktorsautentisering ger ett extra skyddslager när du hanterar ditt Norton-konto. När tvåfaktorsautentiseringen har lagts till, och någon försöker öppna ditt Norton-konto genom att stjäla eller gissa lösenordet, kan de inte komma åt ditt konto eftersom de också måste ange koden i din telefon för att logga in.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v100023155
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 14/08/2019