Norton Mobile Security identifierar en känd app som sekretessrisk

Funktionen Apprådgivare i Norton Mobile Security söker igenom alla appar som är installerade på din enhet för att se om de har åtkomst till personliga data, visar annonser, använder data i bakgrunden, uppvisar ovanligt beteende eller förbrukar batteri i bakgrunden. Beroende på resultatet, klassificeras appen som en bristande sekretess. Du kan sedan läsa en detaljerad rapport om en app och utifrån rapporten bestämma om du vill lita på appen eller avinstallera den.

Om du vill veta mer om vilka beteenden Apprådgivaren söker efter kan du läsa Sekretessrisker som har flaggats av Norton Mobile Security.

Om du litar på appen som har identifierats som bristande sekretess och vill fortsätta att använda den, lägger du till den i listan Pålitlig.

Lägga till en app i listan Pålitlig

1. Starta Norton Mobile Security-appen.

2. Svep genom skärmarna för att komma till Appsäkerhet och tryck sedan på Apprådgivare.

3. Tryck på appen som du vill granska under Bristande sekress och läs rapporten om potentiella risker från Apprådgivaren.

4. Om du litar på och vill behålla appen, trycker du på Lita på.

De appar du litar på läggs till i listan Pålitliga appar i Apprådgivaren.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v89529004
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019