Återställa kontakter med Norton Mobile Security

Innan du återställer dina kontakter med Norton Mobile Security måste du först skapa en säkerhetskopia med Norton Mobile Security.

Alternativet att återställa säkerhetskopierade kontakter är endast tillgängligt för Android-enheter.

Återställ dina kontakter

1. Starta appen Norton Mobile Security.

2. Tryck på ikonen Enhet längst ner i huvudfönstretTryck sedan på Säkerhetskopiering av kontakter.

3. Välj enheten som du har skapat en säkerhetskopia för, och som du vill återställa på den aktuella enheten, i listrutan bredvid Säkerhetskopior för.

4. Välj den säkerhetskopia du vill återställa i listan över säkerhetskopior och gör sedan något av följande:

• Om du vill slå samman kontakterna från säkerhetskopian med dina befintliga kontakter på enheten väljer du Bifoga och trycker på Återställ.

• Välj Skriv över och tryck på Återställ för att ta bort befintliga kontakter på enheten och ersätta dem med kontakterna från säkerhetskopian.

Dina kontakter har nu återställts.