Funktioner i Norton Mobile Security

Fördelar för dig:

• Skyddar mot digitala hot som osäkra appar

• Skyddar din integritet på internet

• Hjälper till att hitta din enhet som du tappat bort eller förlorat

• Återställning och delning av kontaktinformation

• En prenumeration som gäller för flera enheter

Nyckelfunktioner för Android-telefoner och -surfplattor

• Systemrådgivare*

Varnar dig för hot från operativsystem och för säkerhetscertifikat som ger angripare åtkomst till din enhet och dina data.

• Wi-Fi-säkerhet*

Söker efter och identifierar äventyrade och angripna nätverk så att du kan återansluta dig till säkra nätverk.

• Skyddande antimalware-blockering* :

Förhindrar att appar med malware och virus installeras i din enhet när du laddar ner från Google Play

• Apprådgivare för störande reklamprogram*

Informerar om vilka appar som innehåller störande reklamprogram innan du laddar ner dem från Google Play

• Webbskydd som skyddar mot nätfiske* :

Blockerar vilseledande webbplatser och skyddar dig mot internetbedrägerier

• Skydd mot malware :

Söker igenom och tar bort de appar som innehåller virus, spionprogram och andra hot

• Skydd mot utpressningsprogram* :

Skyddar mot angrepp från utpressningsprogram.

• Samtals- och SMS-blockering* :

Skyddar mot oönskade samtal samt spamsamtal i mobilen

• Spam- och bedrägerivarningar*

Identifiera och blockera misstänkta spam- eller bedrägerisamtal som du får på din enhet.

Funktionen spam- och bedrägerivarningar är endast tillgänglig i USA och Indien.

• Sekretessrådgivare*

Söker automatiskt igenom apparna och visar dig sekretessriskerna innan du laddar ner dem från Google Play

• Sekretessrapport - Interaktiv karta*

Visar var i världen personlig information eventuellt delas

• Safe Search

Skyddar enheten och dina personliga data mot skadliga webbplatser som installerar utpressningsprogram, trojaner och andra hot

• * Stöldskydd*

Fjärrlåser och fjärraderar din personliga information i enheten om du tappar bort den eller den blir stulen, så att ingen annan får åtkomst till den

• Säkerhetskopiering av kontakter*

Återställer och delar kontaktinformationen på alla dina enheter

Funktionen Säkerhetskopiering av kontakter är inte tillgänglig om du är Norton Small Business-användare.

• SIM-kortslåsning* #

Låser omedelbart din telefon om SIM-kortet tas bort

# Fungerar inte med enheter som har dubbla SIM-kort

*Premium-funktionerna är inte tillgängliga i Lite-versionen av Norton Mobile Security

Funktionen för webbskydd kräver en stabil internetanslutning för att fungera effektivt.

Huvudfunktioner för iPhone eller iPad

• Operativsystemvarningar :

Varnar dig när enhetens operativsystem är föråldrat.

• Webbskydd :

Upptäcker och varnar dig om vilseledande webbplatser innan du besöker dem.

• Wi-Fi-säkerhet :

Använder avancerad sökning för att identifiera komprometterade nätverk och nätverk som är under angrepp så att du kan återansluta till säkra nätverk.

• Varningar om misstänkta profiler och moduler :

Upptäcker och varnar dig för misstänkta profiler och moduler som kan göra att angripare kan spåra och stjäla dina data för att utföra skadliga åtgärder på enheten.

• Varning om upptäckt lösenkod :

Varnar dig om du inte har ställt in någon lösenkod för enheten så att ingen kan komma åt dina personliga uppgifter.