Funktioner som är tillgängliga som en del av Norton Mobile Security

Fördelar för dig:

• Skyddar mot digitala hot som osäkra appar

• Skyddar din integritet på internet

• En prenumeration som gäller för flera enheter

Nyckelfunktioner för Android-telefoner och -surfplattor

För att installera Norton Mobile Security på din Android-enhet måste du ha Android 6.x eller senare.

• Systemrådgivare

Varnar dig för hot från operativsystem och för säkerhetscertifikat som ger angripare åtkomst till din enhet och dina data.

• Wi-Fi-säkerhet

Söker efter och identifierar äventyrade och angripna nätverk så att du kan återansluta dig till säkra nätverk.

• Skyddande antimalware-blockering :

Förhindrar att appar med malware och virus installeras på enheten när du laddar ner från Google Play

• Apprådgivare för störande reklamprogram

Informerar om vilka appar som innehåller störande reklamprogram innan du laddar ner dem från Google Play

• Webbskydd som skyddar mot nätfiske :

Blockerar vilseledande webbplatser och skyddar dig mot internetbedrägerier

• Skydd mot malware :

Söker igenom och tar bort de appar som innehåller virus, spionprogram och andra hot

• Skydd mot utpressningsprogram :

Skyddar mot angrepp från utpressningsprogram.

• Sekretessrådgivare

Söker automatiskt igenom apparna och visar dig sekretessriskerna innan du laddar ner dem från Google Play

• Sekretessrapport - Interaktiv karta

Visar var i världen personlig information eventuellt delas

• Safe Search

Skyddar enheten och dina personliga data mot skadliga webbplatser som installerar utpressningsprogram, trojaner och andra hot

Funktionen för webbskydd kräver en stabil internetanslutning för att fungera effektivt.

Huvudfunktioner för iPhone eller iPad

För att installera Norton Mobile Security på din iOS-enhet måste du ha iPhone- eller iPad-enheter som använder nuvarande eller de två tidigare versionerna av Apple iOS.

• Operativsystemvarningar :

Varnar dig när enhetens operativsystem är föråldrat.

• Webbskydd :

Upptäcker och varnar dig om vilseledande webbplatser innan du besöker dem.

• Wi-Fi-säkerhet :

Använder avancerad sökning för att identifiera komprometterade nätverk och nätverk som är under angrepp så att du kan återansluta till säkra nätverk.

• Varning om upptäckt lösenkod :

Varnar dig om du inte har ställt in någon lösenkod för enheten så att ingen kan komma åt dina personliga uppgifter.

• Identitet

Identitet är en funktion som övervakar din personliga information på dark web och meddelar dig om din personliga information upptäcks

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360-planer som inkluderar Dark Web Monitoring Powered by LifeLock1 eller en Norton 360-prenumeration som inkluderar LifeLock2 skydd mot identitetsstöld. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

1Dark Web Monitoring i Norton 360-planer övervakar som standard din e-postadress och börjar omedelbart. Logga in på kontot för att ange ytterligare information som ska övervakas.

2LifeLock övervakar inte alla transaktioner i alla företag.

• VPN :

Skydd för enheten mot nätbrottslingars angrepp i komprometterade nätverk och hjälper dig att surfa mer anonymt.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360-planer som inkluderar Norton Secure VPN. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.