Åtgärda problem med att öppna Norton Device Security för Windows

Starta om datorn för att åtgärda problemet.

Om det här problemet uppstår i Norton Secure VPN på Windows, kan du läsa Åtgärda problem med att öppna Norton Secure VPN.

STEG 1

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

2. Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove & Reinstall.

Om du har fått Norton-produkten från din tjänsteleverantör, kanske du istället ser knappen Ta bort.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

När datorn har startats om följer du anvisningarna på skärmen för att återinstallera Norton-produkten.