Meddelande: "Enheten har låsts eftersom SIM-kortet saknas"

Problemet uppstår om SIM-kortet inte är anslutet till mobiloperatören eller om tillgängligt nätverk saknas. Kontrollera att SIM-kortet i den mobil enheten är aktivt och sitter ordentligt.

Du kan låsa upp enheten från portalen Mitt Norton

Lås upp enheten

1. Logga in till Norton.

2. Välj den låsta enheten.

3. Klicka på Ta bort skärmlås under Hantera dina stöldskyddsfunktioner.

Din enhet måste vara ansluten till internet för att utföra en fjärrupplåsning. Din mobila enhet är nu upplåst.

För Android version 6.x eller äldre tar funktionen Ta bort skärmlås bort enhetens skärmlås permanent och du måste konfigurera skärmlåset för enheten igen med hjälp av Norton Mobile Security.

Funktionen Ta bort skärmlås stöds inte på Android version 7.x eller senare. Se till att du kommer ihåg din enhets PIN-kod för att låsa upp enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v61782489
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 03/06/2019