Vanliga frågor: Flytta över BullGuard-skyddet till Norton

Vi säljer eller stöder inte längre produkter och tjänster från BullGuard. Din BullGuard-prenumeration har flyttats över till Norton.

Här är några vanliga frågor kring övergången som kan vara till hjälp:

Jag ser fortfarande BullGuard-appen på min enhet. Hur flyttar jag över till Norton?

Även om överflytten till Norton är inställd till att ske automatiskt så sker den ibland inte automatiskt. Om du fortfarande har ett BullGuard-skydd rekommenderar vi att du manuellt flyttar över till Norton så snart som möjligt. Läs Flytta över BullGuard-skyddet till Norton för anvisningar.

Vad behöver jag som BullGuard-kund göra?

Din BullGuard-prenumeration har flyttats över till Norton. Flytten till Norton sker automatiskt och skyddet fortsätter utan avbrott under hela prenumerationsperioden.

Om du fortfarande har ett BullGuard-skydd rekommenderar vi att du flyttar över till Norton så snart som möjligt. Läs Flytta över BullGuard-skyddet till Norton för anvisningar.

Obs! Om du har säkerhetskopior med BullGuard rekommenderar vi att du förståterställer Bullguard-säkerhetskopiorna och sedan fortsätter med överflytten.

Har jag fortfarande åtkomst till mitt BullGuard-kundkonto efter den här ändringen?

Ditt BullGuard-konto har redan flyttats över till Norton. Du kommer att kunna logga in på Norton-kontot med dina befintliga BullGuard-inloggningsuppgifter.

Om du använder ett användarnamn till BullGuard-kontot ska du se till att lägga till ”@bullguard.com” efter användarnamnet när du fyller i e-postfältet för att komma in på Norton-kontot.

Kommer mina uppgifter fortfarande att ha skydd och behandlas på samma sätt om min produkt eller tjänst ändras till Norton?

När det gäller dina personuppgifter har vi åtagit oss att ge dig insyn. Vi behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lag.

Vi varken säljer, delar, leasar eller hyr ut dina personuppgifter till tredje part för pengar eller andra former av ersättning.

Har Nortons produkter och tjänster samma säkerhetsskydd som BullGuard?

Ja. Norton-tekniken blockerar miljontals hot på internet varje dag och ger realtidsskydd mot befintliga och nya hot som kan äventyra din personliga information. Norton har fyra decennier av erfarenhet inom datorsäkerhet för konsumenter.

Klicka här för mer information om Nortons produkter och tjänster.

Vad hände med BullGuards e-post- och chattsupport? Jag ser inte supportsidorna längre.

Produkter och tjänster från BullGuard stöds inte längre. Din aktuella BullGuard-prenumeration flyttas över till en likvärdig Norton-prenumeration till samma pris som BullGuard-prenumerationen.

De vanliga frågorna på den här sidan svarar på några av de frågor som brukar ställas kring din aktuella BullGuard-prenumeration.

Kontakta Nortons Kundtjänst och support för ytterligare hjälp.

Varför kommer jag inte åt mitt Norton-konto?

Om du använder ett användarnamn till BullGuard-kontot ska du se till att lägga till ”@bullguard.com” efter användarnamnet när du fyller i e-postfältet och loggar in på Norton-kontot. Om du fortfarande har problem med att komma in på Norton-kontot kan du läsa Meddelande: ”Har du problem att logga in?” när BullGuard-skyddet flyttas över till Norton.

Jag hittar inte Norton Game Optimizer-prenumerationen på Norton-kontot

Kontakta Nortons Kundtjänst och support om du inte ser Norton Game Optimizer-prenumerationen listad i ditt Norton-konto.

Hur kommer jag åt mina BullGuard-säkerhetskopieringsfiler och -data?

Du måste manuellt återställa filer och data som du har säkerhetskopierat med BullGuard-skyddet. Läs Återställ BullGuard-säkerhetskopiorna för anvisningar.

Efter återställningen kan du använda Cloud Backup-rättigheten i Norton Game Optimizer-prenumerationen för att säkerhetskopiera filer och data till Nortons säkra internetlagringsplats.

Jag använde BullGuard VPN tidigare. Det fungerar inte längre. Hur kan jag dra nytta av funktionaliteten idag?

Din BullGuard-prenumeration har flyttats över till Norton Game Optimizer. Gå till Mitt Norton-portalen och ladda ner en VPN-lösning för de olika operativsystemen därifrån för att dra nytta av nya Norton Game Optimizer VPN (som ersätter ditt befintliga BullGuard VPN).

Kontakta NortonsKundtjänst och support om du har problem.

Jag använde BullGuards identitetsskydd tidigare. Hur kan jag dra nytta av funktionaliteten idag?

Jag har BullGuards identitetsskydd som en del av ett BullGuard-erbjudande

Din BullGuard-prenumeration har flyttats över till Norton Game Optimizer. Gå till Mitt Norton-portalen och följ anvisningarna där för att dra nytta av ditt nya identitetsskydd.

Kontakta Nortonskundtjänst och support om du har problem.

Jag har BullGuards identitetsskydd som en separat produkt

Vi har skickat ett e-postmeddelande med en kampanjkod till dig. Leta efter e-postmeddelandet för anvisningar om nästa steg. Titta i skräppostmappen om du inte hittar e-postmeddelandet i inkorgen.

Kontakta Nortonskundtjänst och support om du har problem.

Jag använde BullGuard Mobile Security tidigare och det fungerar inte längre. Hur kan jag dra nytta av funktionaliteten idag?

Jag har BullGuard Mobile Security som en del av ett BullGuard-erbjudande

Din BullGuard-prenumeration har flyttats över till Norton Game Optimizer. Gå till Mitt Norton-portalen och följ anvisningarna där för att dra nytta av ditt nya mobilskydd.

Kontakta NortonsKundtjänst och support om du har problem.

Jag har BullGuard Mobile Security som en separat produkt

Vi har skickat ett e-postmeddelande med en kampanjkod till dig. Leta efter e-postmeddelandet för anvisningar om nästa steg. Titta i skräppostmappen om du inte hittar e-postmeddelandet i inkorgen.

Kontakta NortonsKundtjänst och support om du har problem.

Jag har köpt en BullGuard-produkt eller -tjänst via en återförsäljare men jag kan inte aktivera den. Hur går jag vidare?

Kontakta Nortons kundtjänst och support om du har en oanvänd produktnyckel som du har köpt via en återförsäljare.

Kommer BullGuard-prenumerationen fortfarande att förnyas automatiskt?

Ja. Om du har en BullGuard-prenumeration som förnyas automatiskt så flyttas den över till en likvärdig Norton-prenumeration som förnyas automatiskt till samma pris som BullGuard-prenumerationen. Oroa dig inte, skyddet fortsätter utan avbrott under hela prenumerationsperioden.

Prenumerationens längd ändras inte heller, utan alla resterande dagar på den aktuella BullGuard-prenumerationen behålls och förs över till Norton-prenumerationen.

Om du fortfarande har ett BullGuard-skydd rekommenderar vi att du flyttar över till Norton så snart som möjligt. Läs Flytta över BullGuard-skyddet till Norton för anvisningar. Norton-prenumerationen förnyas automatiskt så länge dina faktureringsuppgifter är uppdaterade på my.norton.com.

Min BullGuard-prenumeration förnyades automatiskt. Vad behöver jag göra?

De flesta av våra tjänster erbjuds som automatiskt förnyande prenumerationer för att hjälpa våra kunder att undvika avbrott i sin tjänst. Med en automatiskt förnyande prenumeration har du kontinuerlig tillgång till din tjänst utan att behöva oroa dig för utgångsdatum.

Din aktuella BullGuard-prenumeration flyttas över till en likvärdig Norton-prenumeration till samma pris som BullGuard-prenumerationen. Vi rekommenderar att du flyttar över till Norton. Läs Flytta över BullGuard-skyddet till Norton för anvisningar.

Jag vill ha en återbetalning. Vad ska jag göra?

De flesta av våra tjänster erbjuds som automatiskt förnyande prenumerationer för att hjälpa våra kunder att undvika avbrott i sin tjänst. Med en automatiskt förnyande prenumeration har du kontinuerlig tillgång till din tjänst utan att behöva oroa dig för utgångsdatum.

Kontakta Kundtjänst och support om du redan har debiterats för en årlig förnyelse av BullGuard-prenumerationen och inte vill flytta över till Norton.

Läs Nortons annullerings- och återbetalningspolicy för mer information om vår återbetalningspolicy.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20220725124626886
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 18/12/2023