Meddelande: "Uppdateringen misslyckades: Försök igen eller klicka på Detaljer för mer information." i Norton för Mac

Stäng alla program, starta om Mac-datorn och uppdatera sedan Norton för att åtgärda problemet.

Avinstallera och installera om Norton om problemet kvarstår.

STEG 1

Avinstallera Norton Device Security

Innan du följer stegen nedan ska du se till att du stänga Norton-programmet om det redan är öppet.

1. På Mac ska du klicka på ikonen Finder i Dock och sedan klicka på Program i vänstra fältet under avsnittet Favoriter.

2. Gå till ikonen för Norton-programmet och dra den till Papperskorgen.

3. klicka på Fortsätt för att tillåta att Norton tar bort systemtillägget.

4. Ange lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på OK.

5. Klicka på Avinstallera i fönstret som visas.

6. Skriv in lösenordet för administratörskontot och klicka sedan på Installationshjälp.

7. Klicka på Starta om nu.

STEG 2

Ladda ner och kör RemoveNortonMacFiles som administratör

RemoveNortonMacFiles tar bort alla mappar som Norton-installationsprogrammen har skapat, och alla filer i dessa mappar inklusive alla filer som du har skapat.

1. Ladda ner filen RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Klicka på ikonen Finder i Dock.

3. I fönstret Finder klickar du på Nedladdningar i vänstra rutan under Favoriter.

4. Gör något av följande:

• Om du laddade ner filen i Safari-webbläsaren ska du öppna mappen RemoveNortonMacFiles.

• Om du laddade ner filen i Mozilla Firefox- eller Google Chrome-webbläsaren, ska du dubbelklicka på filen RemoveNortonMacFiles.zip för att packa upp den och sedan öppna mappen RemoveNortonMacFiles.

5. I mappen RemoveNortonMacFiles ctrl-klickar du på filen RemoveNortonMacFiles.command och klickar sedan på Öppna med > Terminal (standard).

För att köra det här verktyget måste du vara inloggad med ett administratörskonto och ett angivet lösenord.

6. Ange ditt administratörslösenord i fönstret Terminal och tryck sedan på Retur.

När du skriver lösenordet visas inga tecken.

7. Om du vill ta bort alla Norton-filer och -mappar skriver du 1.

Om du vill avsluta RemoveNortonMacFiles utan att ta bort några filer skriver du 2.

8. Tryck på Retur.

Verktyget RemoveNortonMacFiles tar bort alla Norton-filer.

9. När verktyget RemoveNortonMacFiles har slutfört borttagningen av Norton-filerna, skriver du y i fönstret Terminal och trycker på tillbaka för att starta om Mac-datorn.

Innan du trycker på retur ska du kontrollera att du har sparat allt arbete i andra öppna program.

STEG 3

Ladda ner Norton Device Security

För att installera Norton för Mac 8.x eller senare måste du ha macOS X 10.10.x eller senare.

1. Logga in på ditt konto.

2. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte kommer ihåg lösenordet för Norton-kontot klickar du på Glömt användarnamn eller lösenord? och följer anvisningarna på skärmen för att återställa det.

3. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

4. På sidan Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

5. Välj något av följande beroende på operativsystemet:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v135649635
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 17/11/2020