Meddelande: "Vissa av tilläggen stöds inte längre i Safari..." visas för Norton-tillägg efter uppdatering till Safari 13.x

Nuvarande Norton-tillägg som installeras som webbläsartillägg stöder inte längre Apple Safari 13.0 eller senare. För Safari 13.0 eller senare ersätter de nya Norton-programmen med liknande funktioner följande Norton-tillägg:

• Norton Safe Search*

• Norton Safe Web

• Norton Password Manager

* Safari 13.0 eller senare stöder inte konfiguration av Norton Safe Search som standardsökleverantör.

Ladda ner de nya Norton-programtilläggen för Safari från App Store.

Om du vill installera de nya Norton-programmen för Safari måste följande systemkrav uppfyllas:

• MacOS X 10.14.4 eller senare

• MacOS X 10.13.6 med Safari 13.x

Om du har en äldre version av macOS eller Safari rekommenderar vi att du uppdaterar den till den stödda versionen. Mer information om Norton-program för Safari finns i Norton Safe Web Plus-apptillägg för Safari.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v134449667
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 19/11/2019