Aktivera Norton Safe Web Plus-apptillägg i Safari

Innan du installerar och aktiverar Norton Safe Web Plus-apptillägg, se till att du har följande versioner som stöds:

• MacOS 10.13.6 eller senare

Aktivera Norton Safe Web Plus-apptillägg i Safari

1. När du startar appen Norton Safe Web Plus för första gången tas du till hemsidan för Norton Safe Web Plus-appen.

2. Klicka på Konfigurera för att öppna fönstret Aktivera tillägg.

Du kan också se fönstret Aktivera tillägg genom att stänga och starta om appen Norton Safe Web Plus.

3. Klicka på Öppna Safari-inställningar från Norton Safe Web Plus-appen för att öppna fönstret Tillägg.

4. I fönstret Tillägg följer du anvisningarna på skärmen för att installera Norton Safe Web- och Norton Password Manager-tilläggen.

När båda tilläggen är aktiverade, navigeras du till fönstret Du är klar i appfönstret.

5. I fönstret Du är klar klickar du på Fortsätt för att navigera till Norton-kontosidan.

• Om du har ett Norton-konto ska du i fönstret Välkommen till NortonLifeLock ange inloggningsuppgifterna och klicka på Logga in.

• Om du inte har ett Norton-konto ska du klicka på Skapa ett nytt konto och följa anvisningarna på skärmen för att skapa ett nytt Norton-konto.

Om du inte ser skärmen Aktivera tillägg efter att appen Norton Safe Web Plus har startats om, kan dina Safari-apptillägg (Norton Safe Web och Norton Password Manager) redan ha aktiverats i Safari 12-webbläsaren.