Norton Safe Web-apptillägg för Safari

Norton Safe Web för Safari skyddar dig mot identitetsstöld och internetbedrägerier genom att varna dig för farliga webbplatser när du söker, handlar eller surfar på nätet. Funktionen Skydd mot nätfiske som finns i Norton Safe Web hjälper till att blockera webbplatser som utgör sig för att vara äkta för att kunna stjäla dina data.

Operativsystem och Safari-webbläsarversion som stöds

• MacOS 10.14.4 med Safari 12 och senare

• MacOS 10.13.6 med Safari 13 och senare

Tillgänglighet av det befintliga Norton Safe Web-apptillägget på Safari 13?

De aktuella Norton-tilläggen som erbjuds i Safari-webbläsaren stöds inte av Apple efter uppdateringen av Safari 13-webbläsarversionen. Därför kommer Norton att tillhandahålla nya Safari-apptillägg som erbjuder liknande skyddsfunktioner. Följande äldre tillägg fungerar inte på Safari 13 och senare:

• Norton Safe Search (du kan inte konfigurera Norton Safe Search som standardsökmotor i Safari eftersom den inte stöds från Safari 13 och senare).

• Norton Safe Web

Ladda ner och installera Norton Safe Web Safari-apptillägg från Norton för Mac

1. I Norton för Mac-produkten klickar du på Ladda ner i varningsmeddelandet.

2. I den nedladdade appen, klicka på Hämta och sedan Installera app.

3. Ange dina Apple ID-inloggningsuppgifter och följ anvisningarna på skärmen för att installera appen Norton Safe Web.

Ladda ner och installera Norton Safe Web-apptillägg från Mac App Store

1. Starta Safari.

2. Från menyn Safari klickar du på Safari-tillägg.

3. I fönstret App Store söker du efter Norton Safe Web.

4. I den nedladdade appen, klicka på Hämta och sedan Installera app.

5. Ange dina Apple ID-inloggningsuppgifter och följ anvisningarna på skärmen för att installera appen.

Aktivera Norton Safe Web-apptillägg i Safari

När du har installerat appen Norton Safe Web uppmanas du att aktivera tillägget. För mer information om hur du aktiverar tillägget, läs kb://v133925048Aktivera Norton Safe Web-apptillägg i Safari