Utöka Norton-skyddet från Windows 10-enheten i S-läge till en annan enhet

Om prenumerationen ger dig rätt till flera installationer kan du utöka Norton-skyddet från Windows 10-enheten i S-läge till andra enheter. Beroende på antalet tillgängliga installationer kan du skicka inbjudningar om att installera din Norton-prenumeration på andra enheter.

Om du är testanvändare kan du inte utöka skyddet till andra enheter.

Du kan skicka nedladdningslänken via e-post, SMS-meddelande eller kopiera nedladdningslänken för att dela den senare.

Sänd en e-postinbjudan för att installera Norton Security

1. Starta Norton Security på Windows 10-enheten i S-läge.

2. I fönstret Mitt Norton klickar du på Skydda en annan enhet.

3. Ange en e-postadress som du kan använda på den andra enheten.

Kontrollera att e-postadressen som du angett är giltig.

4. Klicka .

En nedladdningslänk från Norton skickas till den angivna e-postadressen.

Nedladdningslänken är endast giltig i 14 dagar. Om nedladdningslänken upphör att gälla måste den skickas på nytt.

5. Öppna e-postmeddelandet på den andra enheten och följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner och installera Norton-tjänsten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132991104
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 06/05/2020