Sök igenom det trådlösa nätverket på Windows 10 i S-läge

Du kan köra en manuell sökning för att bekräfta om ditt nätverk är säkert. Enhetssäkerhet söker igenom nätverket efter potentiella nätverksangrepp eftersom dessa är angreppsvektorer och rapporterar nätverksstatus. Norton Security skyddar dig från man-in-the-middle-angrepp (MITM).

Om sökresultaten visas i rött eller orange kan du aktivera Secure VPN för att låta Norton skapa en privat, krypterad datatunnel. Secure VPN förhindrar att nätbrottslingar hackar sig in i din trådlösa anslutning och fångar upp de data du skickar och tar emot.

Sök igenom det trådlösa nätverket

1. Öppna Norton Security.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Enhetssäkerhet, klickar du på Sökning.

Enhetssäkerhet söker igenom ditt nätverk efter potentiella hot.

3. Om sökresultaten visas i rött eller orange klickar du på Använd Secure VPN.

I fönstret Secure VPN kan du se skyddsstatus för nätverket, enheten och datan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132006012
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/06/2019