Vanliga frågor: Norton Security Ultra

Norton Security Ultra innehåller prisbelönt1 säkerhetsklientskydd, 25 GB för säkerhetskopiering, lösenordshantering och familjefunktioner2.

Vilka är de främsta funktionerna och fördelarna?

• En samlad lösning som hjälper dig att skydda dina enheter3

• Norton Password Manager - Förser dig med de verktyg du behöver för att hjälpa dig att skapa, lagra och hantera lösenord, kreditkortsinformation och andra inloggningsuppgifter online - på ett säkrare sätt.

• Norton Safe Web5 - varnar dig för potentiellt osäkra webbplatser innan du besöker dem.

• Norton Family Premier2 - ett verktyg som hjälper dina barn att navigera på internet på ett säkrare sätt, ingår i prenumerationen.

• Automatisk Online Backup för PC6 - Du kan automatiskt säkerhetskopiera de foton, filmer och filer (25 GB) du väljer från din dator till Symantecs säkra lagringsutrymme på internet.

• Ger skydd mot virus, spionprogram, malware och andra internethot

• Hjälper dig att undvika osäkra webbplatser och misstänkta nedladdningar

• Du kan flytta skyddet från en enhet till en annan

• Du kan lägga till mer skydd när du skaffar fler enheter3,4

• Hjälper dig att lokalisera borttappade eller stulna smartphones och surfplattor3

Hur många enheter täcks av min Norton Security-prenumeration?

Med Norton Security Ultra kan du skydda ett obegränsat* antal enheter, och produkten kan installeras i flera operativsystem3.

Hur tar jag bort en licens från en oanvänd enhet?

1. Logga in på Norton-kontot.

2. Gå till enheten som du inte längre använder på sidan Säkerhet för digitala enheter och klicka på i det nedre högra hörnet.

3. Klicka på Ta bort enhet.

4. I bekräftelsefönstret Ta bort enhet klickar du på Ta bort.

5. Klicka på Klar.

Klicka på Installera på en annan enhet om du vill installera på en annan enhet. Följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner och installera Norton Security Ultra.

Jag kan inte installera Norton Security Ultra på fler enheter

Ta bort enheter som du inte längre använder och lägg till en ny enhet i stället. Du kan Logga in på Norton-kontot och hantera installationerna på enheter.

Om du inte kan installera Norton Security Ultra-prenumerationen på ytterligare enheter kan du kontakta Kundtjänst och support.

1 Prisbelönt skydd och prestanda från Norton:

2 Norton Family Premier och automatiska funktioner för säkerhetskopiering stöds inte på Mac®.

3 PC- och Mac-datorer och Android-, iPad®- och iPhone®-enheter. Alla funktioner är inte tillgängliga på alla enheter och plattformar.

4 Endast för personligt bruk eller bruk i hushållet. Problem med att lägga till en enhet? Kontakta Kundtjänst och support.

5 Norton Safe Search- och Norton Safe Web-surffunktionerna är inte exklusiva för Norton Security Ultra utan finns även tillgängliga online som fristående funktioner utan kostnad.

6 Kräver att din enhet omfattas av ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v131745062
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 30/09/2019