Hantera säkerhet för digitala enheter på Windows i S-läge eller ARM-baserad Windows-enhet

Norton Device Security är alltid aktivt för att skydda enheten. Håll din enhet säker och skydda dina surfaktiviteter genom att vara uppmärksam på säkerhetsmeddelanden. Norton visar dig en varning när ett säkerhetsproblem observeras.

Beroende på enhetens säkerhetsstatus försöker Norton aktivera funktionen som är inaktiverad eller köra en sökning. Du kan även söka igenom anslutningen manuellt för att se till att anslutningen är säker. Mer information finns i Sök igenom det trådlösa nätverket med Norton UWP-appen i Windows

Du kan när som helst dela feedback om produkten med hjälp av -ikonen i fönstret Mitt Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128628944
Operativsystem: Windows 10 in S Mode