Hantera enhetssäkerhet på Windows 10 i S-läge

Håll din enhet säker och skydda dina surfaktiviteter genom att vara uppmärksam på Norton Security-meddelanden. Enhetssäkerhet är alltid aktiv för att skydda enheten. Norton Security visar dig en varning när som helst då ett säkerhetsproblem observeras.

För att skydda enheten måste du installera säkerhet för digitala enheter. Installera Norton Security på Windows 10 i S-läge

Säkerhet för digitala enheter övervakar internetanslutningen och meddelar dig när ett potentiellt hot upptäcks. Du kan även söka igenom anslutningen manuellt för att se till att anslutningen är säker. Mer information finns i Sök igenom det trådlösa nätverket på Windows 10 i S-läge

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128628944
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/06/2019