Konfigurera Återställning efter utpressningsprogram i Norton Mobile Security

Utpressningsprogram är en typ av malware som låser dina viktiga filer eller din enhet och begär en lösensumma för att din information inte ska missbrukas eller tas bort. Din information krypteras och du får inte åtkomst till den om du inte betalar en lösensumma. Det finns inga garantier att du får åtkomst även om du betalar lösensumman.

Funktionen Återställning efter utpressningsprogram i Norton Mobile Security söker efter och gör det möjligt att ta bort angrepp från utpressningsprogram på enheten.

Funktionen Återställning efter utpressningsprogram finns endast för Android-enheter. För Android 7.x eller senare är funktionen Återställning efter utpressningsprogram aktiverad som standard.

Aktivera Återställning efter utpressningsprogram

1. Starta appen Norton Mobile Security från startskärmen.

2. I det övre vänstra hörnet trycker du på menyikonen, tryck sedan på Appinställningar.

3. Rulla nedåt förib inställningarna till avsnittet för Sökningar bredvid Återställning efter utpressningsprogram och tryck på KONFIGURERA.

4. Tryck på Nästa för att öppna inställningarna i Enhetsadministratören.

5. Tryck på AKTIVERA för att aktivera Enhetsadministratören för Norton Mobile Security.

6. Bredvid Tillåt överlagringar på andra appar flyttar du reglaget till för att aktivera Återställning efter utpressningsprogram på enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126289637
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 08/11/2019