Meddelande: "...Du har inte slutfört installationen och datorn är inte skyddad..." på Mac

När du installerar den senaste versionen av Norton måste du konfigurera säkerhets- och integritetsinställningarna för att tillåta Norton-systemtillägg. Om du inte slutför dessa steg dyker det här felmeddelandet upp och uppmanar dig att slutföra konfigurationen och installationen.

För att åtgärda problemet ska du välja något av följande, beroende på operativsystemet:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v123818075
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 29/09/2020