Uppgradera till den senaste Norton-versionen för att bättre skydda Mac-datorn

Genom att uppgradera kan du ladda ner och installera en helt ny version av Norton Device Security och säkerställa att du har de senaste säkerhetsfunktionerna på Mac-datorn. Du måste vara uppkopplad för att kunna uppgradera.

Att uppgradera till den senaste Norton-versionen skiljer sig från att uppdatera hotdefinitioner via LiveUpdate. Du kan bara uppgradera om en ny version av Norton Device Security är tillgänglig. Du kan dock köra LiveUpdate när som helst för att få de senaste hotdefinitionerna och mindre programförbättringarna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v122838904
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 19/09/2019