Uppgradera Norton-produkten för Mac

Du kan uppgradera produkten till den senaste versionen om prenumerationen är aktiv eller har upphört. Symantec rekommenderar att du alltid har den senaste versionen av produkten eftersom den innehåller nya och förbättrade funktioner mot säkerhetshot.

Alternativet Automatiska uppgraderingar måste vara aktiverat i Norton-produkten för att du ska få varningar eller meddelanden om uppgraderingar. Alternativet Automatiska uppgraderingar är aktiverat som standard.

Mer information

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v122838904
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 21/06/2019