Norton-produktuppgradering för Mac

Du får detta meddelande om en ny version av Norton-produkten är tillgänglig hos Symantec. Du kan uppgradera produkten till den senaste versionen om prenumerationen är aktiv eller har upphört. Symantec rekommenderar att du alltid har den senaste versionen av produkten eftersom den innehåller nya och förbättrade funktioner mot säkerhetshot.

Gör något av följande:

• Klicka på Uppgradera för att uppgradera Norton-produkten till den senaste versionen.

• Klicka på Påminn mig senare för att få en avisering om produktuppgraderingen senare.

Du behöver internet för att kontrollera och uppgradera Norton-produkten till den senaste versionen.

När uppgraderingen är slutförd har du samma prenumerationsstatus som för den tidigare produktversionen. Anta att du har 200 dagar kvar av nuvarande prenumeration och uppgraderar till den senaste versionen. Prenumerationsstatusen överförs och du har fortfarande 200 dagar kvar av prenumerationen. Om prenumerationen har upphört kan du endast installera testversionen av den senaste produkten. Se till att du har aktiverat produkten för att få regelbundna produktuppdateringar och support för att ha ett bättre skydd mot säkerhetshot.

Vilka andra alternativ finns för uppgradering av Norton-produkten?

Ingår produktuppgraderingar i LiveUpdate?

Produktuppgraderingar skiljer sig från skyddsuppdateringar som bearbetas av LiveUpdate. Här är de viktigaste skillnaderna:

• En produktuppgradering innebär att du laddar ner och installerar en helt ny version av programmet.

• Skyddsuppdateringar är filer som uppdaterar dina Norton-produkter med den senaste skyddstekniken. I vissa fall ingår mindre korrigeringsuppgraderingar av LiveUpdate-produkten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v121311265
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 21/06/2019