Inaktivera eller aktivera automatiska uppgraderingar på Mac

Du kan uppgradera produkten till den senaste versionen om prenumerationen är aktiv eller har upphört. Du kan aktivera alternativet Automatiska uppgraderingar för att få ett meddelande från Norton-produkten när en ny version är tillgänglig. Alternativet Automatiska uppgraderingar är aktiverat som standard. Om du inaktiverar alternativet Automatiska uppgraderingar får du inte längre några meddelanden om uppgraderingar från Symantec.

Inaktivera eller aktivera automatiska uppgraderingar

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Produktinställningar i den vänstra panelen.

4. Flytta reglaget till på eller av på raden Automatiska uppgraderingar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v121311249
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 21/06/2019