Meddelande: "Riskhotad: Definitionerna av sårbarhetsskydd är inte uppdaterade. Din Mac kan vara riskhotad."

Klicka på Åtgärda nu i Norton-produktens huvudfönster för att åtgärda problemet och vänta på att åtgärden slutförs.

Gör något av följande om problemet kvarstår:

STEG 1

Starta om Mac-datorn

1. Spara ditt arbete och avsluta alla program.

2. Starta om Mac-datorn.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka Öppna.

2. Klicka på LiveUpdate i huvudfönstret i Norton.

3. När LiveUpdate har slutförts ska du stänga ned alla program och starta om din Mac.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v121250040_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 03/06/2019