Avinstallera Norton Secure VPN

Gör något av följande för att avinstallera Norton Secure VPN beroende på din enhet:

Jag har en Windows-PC

1. Klicka på ikonen Norton Secure VPN i aktivitetsfältet.

2. Klicka på ikonen Inställningar från fönstret Norton Secure VPN och klicka sedan på Avsluta Norton Secure VPN.
  3. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

4. Skriv följande text och tryck sedan på Enter.

appwiz.cpl
  5. I listan över installerade program väljer du Norton Secure VPN och klickar sedan på Ta bort eller Avinstallera.

6. Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera Norton Secure VPN.

Jag har en Mac

1. Klicka på snabbmenyikonen för Norton Secure VPN.

2. Klicka på ikonen Inställningar från fönstret Norton Secure VPN och klicka sedan på Avsluta Norton Secure VPN.
  3. Klicka på skrivbordet eller på Finder-ikonen i dockan.

4. Klicka på Program i den vänstra panelen.

5. Välj ikonen Norton Secure VPN i listan över program och dra och släpp den i papperskorgen.

Jag har en iPhone eller iPad

1. Tryck på och håll ned ikonen Norton Secure VPN på hemskärmen tills den vickar.

2. Tryck på X i det övre vänstra hörnet av appikonen.

3. Tryck på Ta bort för att bekräfta.

Jag har en Android-enhet

1. Gå till Inställningar från hemskärmen.

2. Tryck på Mer i menyn Inställningar och sedan på Programhanteraren.

Nexus-enheter: Tryck på Appar i menyn Inställningar.

3. Tryck på Norton Secure VPN i listan över appar.

4. Tryck på Avinstallera.

5. Tryck på OK för att bekräfta.

6. Tryck på OK när avinstallationen är slutförd.

Läs Ladda ner och installera Norton Secure VPN om du vill installera Norton Secure VPN på nytt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118353872
Operativsystem: android, ios, mac, windows