Meddelande: ”Installationen misslyckades: Vi har upptäckt att ett inkompatibelt säkerhetsprogram är installerat på datorn. Avinstallera..."

Åtgärda problemet genom att avinstallera säkerhetsprogramvaran från tredje part som är installerad på din Mac.

Avinstallera säkerhetsprogramvaran från tredje part

1. Klicka på ikonen Finder i Dock för att vara i Finder.
  2. Klicka på Kör > Program i menyraden.

3. Gör något av följande:

• Om en app inte finns i en mapp eller inte har en avinstallerare drar du programmet från mappen Program till Papperskorgen och väljer sedan Finder > Töm papperskorgen.

• Öppna appens mapp för att söka efter en avinstallerare om den finns i en mapp. Om du ser Avinstallera app eller App-avinstallerare dubbelklickar du på dessa.

Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera appen.

4. Starta om Mac och installera Norton-produkten efter att du slutfört avinstallationen.

För mer information om hur du tar bort en säkerhetsprogramvara från tredje part på Mac, se följande supportlänkar:

Om du behöver mer hjälp med att ta bort säkerhetsprodukter från tredje part från datorn kontaktar du teknisk support för den aktuella produkten.

Dokumentens plats kan ändras utan föregående meddelande. Vi tillhandahåller enbart dessa länkar som en service. Förekomsten av sådana länkar betyder inte att vi godkänner, rekommenderar eller tar något som helst ansvar för innehållet på webbplatserna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117583483