Meddelande: "Varning: Uppdatera nu!" eller "Kostnadsfri uppdatering till Mojave-support" eller "Uppdatera för att behålla skyddet"

Om din Norton för Mac-prenumeration är berättigad till en kostnadsfri uppgradering visar Norton en uppgraderingsvarning som kan variera beroende på din version av Norton.

Välj något av följande för att uppgradera Norton:

Om du inte vet vilken version av Norton du har installerat på din Mac kan du gå till Hitta rätt version av Norton for Mac.

Du har nu den senaste versionen av Norton för Mac.

Om uppgraderingen avbryts eller misslyckas, avinstallera Norton med RemoveSymantecMacFiles. När du har slutfört körningen av verktyget startar du om datorn, sedan laddar du ner och installerar den senaste versionen av Norton for Mac. Mer information finns i Ladda ner Norton på din enhet.