Meddelande: "ett uppdateringsfel har skett" på Mac

Ett tillfälligt problem med LiveUpdate-servrarna orsakar det här felet. Felet kommer att åtgärdas snabbt. Vänta 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

Om problemet kvarstår kan du ladda ner och installera virusdefinitionerna manuellt, och sedan köra LiveUpdate i din Norton-produkt.

STEG 1

Uppdatera virusdefinitionerna

1. Ladda ner virusdefinitionerna manuellt för Norton-produkten.

Filen nis6avdefinitions.pkg sparas automatiskt i mappen Hämtade filer.

2. Dubbelklicka på filen du har laddat ner.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att installera virusdefinitionerna.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka Öppna.

2. Klicka på LiveUpdate i huvudfönstret i Norton.

3. När LiveUpdate har slutförts ska du stänga ned alla program och starta om din Mac.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v116465457_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 03/06/2019