Åtgärda åtkomstproblem till nätverk eller internet för ett program eller en tjänst när du har installerat Norton Device Security-produkten för Mac

Kör LiveUpdate för att tillåta åtkomst till programmet som inte kommer åt internet för att åtgärda problemet.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka Öppna.

2. Klicka på LiveUpdate i huvudfönstret i Norton.

3. Kör LiveUpdate tills inga fler uppdateringar är tillgängliga för Norton-produkten.

4. Starta om Mac-datorn om du uppmanas till det.

Konfigurera inställningarna för programblockering och anslutningsblockering om problemet kvarstår.

STEG 2

Konfigurera brandväggsinställningar

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka Öppna.

2. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton.

3. Klicka på Brandvägg i det vänstra fältet.

4. Bredvid Programblockering klickar du på verktygsikonen .

I fönstret Programblockering visas programmen och anslutningsinställningarna för varje program.

5. I fönstret Programblockering väljer du programmet som inte kan få åtkomst till internet och under Inställningar klickar du på Tillåt.

Om programmet inte visas klickar du på Lägg till program och markerar sedan programmet och klickar på Välj. Klicka på Klar.

6. I inställningsfönstret Brandvägg bredvid Anslutningsblockering klickar du på verktygsikonen .

I fönstret Programblockering visas programmen och anslutningsinställningarna för varje program.

7. I fönstret Anslutningsblockering väljer du programmet som inte kan få åtkomst till internet och under Inställningar klickar du på Tillåt.

Om programmet inte visas klickar du på Lägg till program och markerar sedan programmet och klickar på Välj. Klicka på Klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113683523