Ta bort VSearch- eller OSX/Vsearch-hotet på Mac

Det finns olika varianter av ett reklamprogram som är känt under namnen OSX/VSearch-A, OSX/VSearch-B, OSX/VSearch-C och OSX/VSearch-D. Det här reklamprogrammet brukar förvandla vissa ord till hyperlänkar eller visa popupreklam. Följ anvisningarna i den här artikeln för att manuellt eliminera hotet VSearch från din Mac.

Ta bort hotet Search Protect som låser webbläsaren

1. Klicka på förstorarens ikon i det övre högra hörnet av Apple-menyraden.

2. Skriv Aktivitetskontroll i rutan Spotlight och tryck på Retur.

3. Leta rätt på VSearch under Processnamn i fönstret Aktivitetskontroll och dubbelklicka på namnet.

4. Klicka på Avsluta i fönstret som öppnas och sedan på Tvångsavsluta.

Search Protects låsning av webbläsaren avbryts. Följ anvisningarna för att ta bort hotet från din Mac.

5. Klicka på i Apple-menyraden och sedan på Gå till mapp.

I de följande stegen tar du bort de filer som är relaterade till hotet VSearch. Se till att du bara tar bort de filer som anges i instruktionerna. Om du tar bort andra filer kan det leda till permanent förlorade data eller skadade filer i ditt system.

Gå till följande platser och leta efter filer i din Mac som är relaterade till hotet VSearch:

• /Bibliotek/Application Support/

VSearch #

• /Bibliotek/LaunchAgents

com.vsearch.agent.plist #

• /Bibliotek/LaunchDaemons

com.vsearch.daemon.plist #

• /Bibliotek/LaunchDaemons

com.vsearch.helper.plist #

• /Bibliotek/LaunchDaemons

Jack.plist #

• /Bibliotek/PrivilegedHelperTools/

Jack #

• /System/Bibliotek/Frameworks/

VSearch.framework #

Där "#" är namnet på de filer eller mappar du söker efter på dessa platser. Om du hittar några av dessa filer flyttar du dem till papperskorgen och tömmer sedan papperskorgen.

6. Välj din webbläsare och följ anvisningarna för att återställa den:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v103225891
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 03/06/2019