Systemkrav för Norton Security

Med Norton Security får du nu kraftfullt Norton Protection-skydd för dina PC-datorer, Mac®-datorer, smartphones och surfplattor. Enheten måste uppfylla systemkraven som anges i den här artikeln för att du ska kunna installera Norton Security på den.

Norton Security Premium inkluderar föräldrakontroller som gör dina barns Internetaktiviteter säkra och ger 25 GB säkerhetskopiering på internet för upp till 10 enheter (Endast PC). Säkerhetskopiering för Mac OS X ingår inte.

Välj din enhet och läs mer

Mac